marți, 15 februarie 2011

Bucsaru a mai facut o concesie: Unirea joaca si returul!

Unirea Urziceni a rămas în aer după ce primarul Chiaj­nei le-a dat toate planurile peste cap atunci când a ales să se retragă din proiectul comun cu doar două săptămâni înainte de startul returului. Acest lucru a pus sub semnul întrebării însăşi supravieţuirea clubului, dar Dumitru Bucşaru do­reşte să mai facă o concesie.
Deşi nu se mai pune problema de profit, ci doar de chestiunea de imagine, patronul vicecampioanei României a decis ieri după o întâlnire cu directorul general Felix Grigore să joace şi returul. Bucşaru i-a trasat conducătorului echipei sarcina de reorganizare imediată, astfel încât să se menţină în competiţie până la final. Deşi este foarte greu să rezolve atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt, Felix Grigore l-a contactat pe fostul antrenor al ialomiţenilor, Octavian Grigore, pentru a-l reinstala pe banca Unirii.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, care trebuie urgent completat, Urziceniul a ales să meargă pe mâna unor tineri juniori de pe la echipele cu care aceştia colaborează şi să mai aducă pentru cinci luni câţiva jucători liberi de contract. În aceste condiţii, Rapid - Urziceni, din 25 februarie se va disputa conform programului.

Pădureţu a plecat la Pandurii
Deşi se confruntă cu mari probleme de lot din cauza parteneriatului cu Chiajna eşuat în ultimul moment, Urziceni pierde jucători, în loc să achiziţioneze. Ultimul care a părăsit corabia este mijlocaşul Răzvan Pădureţu, care a fost lăsat să plece liber la Pandurii Târgu Jiu, după ce acesta a renunţat la datoriile pe care Dumitru Bucşaru le avea către el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu